Meglepetés: Teljes írások ajándékba

Meglepetés: Teljes írások ajándékba

Egy meglepetést sokféleképpen definiálhatunk. Én most a meglepetés alatt mindenképpen pozitív élményt szeretnék nyújtani a kedves érdeklődőknek. A meglepetés nem más, mint egy ajándék azoknak, akik szeretnek olvasni. Miközben soraimat olvassák, beavatom Önöket abba, hogy egy ajándék íráshoz hogyan juthatnak hozzá. Ezen kívül megmutatom azt is, hogy milyen egyéb írások érhetőek el nálunk.

Meglepetés
Meglepetés

Az egyes számú meglepetés

Minden kapcsolatot jó úgy indítani, hogy adunk valamit a másiknak. Ez a beköszönő ajándék nálunk A Varázsszemüveg című mese, vagy novella, kinek – kinek ízlése szerint. Számomra érdekes dolog abba belegondolni, hogy mi nem csak egy materiális világban élünk, hanem egy olyan helyen, ahol valami más is létezik. Írásaim nagy része éppen ezért valamilyen formában túlmutat azon, amit a szemünkkel látunk.

A Varázsszemüveg Segít egy kicsit beletekinteni abba a világba, amelyet szeretnék megmutatni mindenkinek, aki érdeklődik és kíváncsi. A történet fókuszában egy varázslatos tárgy, az Igazság Szeme áll. Igyekeztem a történetet úgy megírni, hogy bárki számára élvezhető legyen. Ezen kívül, sem elő-végzettség, sem szaktudás nem kell hozzá, hogy élvezni tudjuk a történet varázsát, pusztán egy kis nyitottság.

Hogyan tud hozzájutni ehhez a rövid történethez? Ide kattintva ingyenesen letöltheti.

További meglepetés

Azoknak, akik még nem ismerik írásaimat, szeretném jelezni, hogy jelenleg már három könyv vár arra, hogy az érdeklődőket szórakoztassa. A három könyv:

Számomra érdekes belegondolni abba, hogy mi magyarok egykoron milyen szinten természeti lények voltunk, mennyire szoros kapcsolatban éltünk a természettel. Ez olyan csodákat engedett meglátni, amilyeneket mára elrejt szemünk elől az egyre fejlődő technika. Ezért, ami egykor természetes volt, mára egyre nehezebben felismerhető. Könyveimből kettő spirituális jellegű, egy pedig egy könnyű krimi. Nagy örömömre szolgál, hogy eddig több mint ezren töltötték le ezt a regényt, ami a Kerülő utak címre hallgat.

Kérem Önöket, hogy továbbra is töltsék le bátran az itt közzétett írásokat és amennyiben méltónak találják rá őket, akkor osszák meg a letöltő linket bátran ismerőseikkel, barátaikkal!

Élet

Hogyan lesz a meglepetésből valóság?

Álmaink mindaddig csak álmok maradnak, míg el nem határozzuk, hogy megvalósítjuk őket. Amint ez megtörténik, egy igazi csoda kezdődik, amit úgy hívunk, hogy TEREMTÉS. Én megálmodtam egyszer, hogy írni fogok. Majd amikor ezt elkezdtem, megálmodtam, hogy megjelentetem. Most pedig azt álmodom, hogy eljutnak ezek az írások azokhoz, akik örömmel olvassák. Azért, hogy ez ne csak álom maradjon, tovább írok és időről időre, néhány írásomat mindenki számára elérhetővé teszem.

Láttam egy álmot, amit sokáig tervezgettem, majd elkezdtem megvalósítani! Isten hozta, a velem álmodókat!

 

Vélemény, hozzászólás?