energiafonat.hu

A mágusok ideje

spirituális regény

szerző: Varga Szilárd
cím: A mágusok ideje
kiadó: Krea-Graf Kft.
oldalak száma: 256
ISBN: 978-615-82065-0-1
Méret: 210 mm x 147 mm
ára: 3490 Ft helyett

akciósan 2790 Ft

megvásárolhatja személyesen a kiadótól, vagy online a partnerünktől.

Személyes Vételi szándékát kérjük jelezze a kapcsolat menüpontban szereplő elérhetőségek valamelyikén, vagy kattintson a „megrendelem online” gombra.

Rövid ismertető:

A fegyveres testületeknél eltöltött idő ugyanúgy nyomot hagyott rajtam, mint érdeklődési köröm egy másik vonulata, a spiritualitás. Ez a kettősség tükröződik vissza ebben a történetben. Próbaolvasóim közül voltak akik azt mondták, hogy két külön történetet gyúrtam egybe. Egy krimit, ami erős társadalom kritikával mutatja meg korunk egyik legnagyobb problémáját, az érdektelenné válást, valamint egy szakrális történetet, ami igyekszik sajátos utat mutatni a probléma megoldására. Persze nincsen krimi fegyver nélkül – és én e könyvben halottakkal is szolgálhatok –, de ennek ellenére hiszem, hogy az igazi kiút olyan ösvényen vezet, amit a szeretet világít meg. Igyekeztem úgy megírni ezt a regényt, hogy kiszolgáljam azoknak az igényét, akik az olvasástól inkább könnyedebb szórakozást remélnek, ám amennyiben valaki mélyebb gondolatokra számít, ő is találhassa meg benne amit keres.

Jó szórakozást kívánok!

Varga Szilárd

T.I.E.K. program

Tegyünk ismertté egy könyvet!

A tegyünk ismertté egy könyvet program  által támogatott kiadvány! A könyv népszerűsítését segítő linkek: moly.huárukereső, facebook,

 

Cikkek

föld

A történelem ismétli önmagát

A mágusok ideje című könyv mindjárt az első oldalon egy társadalmunkat bíráló gondolatsorral kezdődik és …