energiafonat.hu

Lele és Lilla kalandjai a bűzös mocsárban

szerző: Varga Szilárd
cím: Lele és Lilla kalandjai a bűzös mocsárban
kiadó: Krea-Graf Kft.
oldalak száma: 144
ISBN: 9786150045016
Méret: 210 mm x 147 mm
ára: 2890 Ft helyett

akciós ár: 2290 Ft

megvásárolhatja személyesen a kiadótól, vagy online a partnerünktől.

Személyes Vételi szándékát kérjük jelezze a kapcsolat menüpontban szereplő elérhetőségek valamelyikén, vagy kattintson a “megrendelem online” gombra.

Rövid ismertető:


A történet napjainkban játszódik és egy testvérpár kalandjait mutatja be. A gyerekek 6 és 8 évesek, mikor a nagyszülőknél nyaralnak Solymáron. A nyaralás közben a közeli mocsárban egy tündérvilágra lelnek, ami egy rövid ideig fogva tartja őket.
Azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik szeretik, ha a hagyományainkra és kultúránkra épül egy történet. A magyar mágia maga a tündérvilág, és ez a világ valaha ott volt minden gondolatunkban. Táltosaink, mágusaink, javasasszonyaink mind ebből a világból merítették tudásukat, bölcsességüket. Meséink nemcsak szórakoztattak, de tanítottak is minket. Észre sem vettük, úgy szívtuk magunkba a gondolatokat, amik aztán mint az elvetett magok szépen kisarjadtak. A  gyerekek kalandjai nemcsak gyerekeknek, de kamaszoknak és felnőtteknek is  kellemes szórakozást nyújthatnak.

Jó szórakozást kívánok!

Varga Szilárd

Lele és Lilla kalandjai a bűzös mocsárban

Egy mágikus történet, ahol a múltunk keveredik a jelennel, és kultúránk rejtett kincsei a gyerekek fantáziájának köszönhetően mutatnak nekünk egy varázslatos világot.