energiafonat.hu

Reiki

HAMAROSAN

A Reiki, tradicionális Japán energia gyógyászat. …Ha erről beszélünk meg kell említeni Mikao Usui mestert, aki a 19. századra már elfeledett tradíció gyökereit felkutatva, útjára bocsátotta a Reikit. Minden mai Reiki iskolának Usui mester az eredete. A szó jelentése, egyetemes életerő energia. Ezt az energiát leginkább kézrátétellel közvetítjük. A Reikinek mára több változata van. Mint ahogy több szervezet is alakult, a tudás megőrzésére és átadására. Nem kell „hívő” embernek lenni ahhoz, hogy a kezeléseknek eredménye legyen. Elég kérni és a kéréssel együtt elfogadni az energiát.

életenergia

Kezelés

Reiki kezelés során, egyfajta kézrátételes energia átadás valósul meg. Időtartama változó. Átlagosan 20 perc és egy óra között váltakozhat. Nem foglalkozunk diagnózis felállításával. Erre mindenképpen orvos segítségét kell igénybe venni. Ám a diagnózis ismeretében hatékonyan tudjuk segíteni. …Ha úgy érzi, hogy ilyen segítségre van szüksége, keressen fel minket, várjuk szeretettel.

Oktatás

Reiki tanfolyamaink a Reiki World Magyarország szervezetnén belüli, Reiki I. / II. / Mester képzések. A tanfolyamok egymásra épülnek, ezért csak ebben a sorrendben végezhetőek el. Kis létszámú csoportokat szervezünk, maximum 6 főig. Ennél a létszámnál, mindegyik képzés egy napos. Általában 9.00 órától 16.00 óráig tart, amitől előre egyeztetve lehetőség van eltérni. Egyedi oktatásra is van lehetőség.

Reiki I

A képzés semmilyen előzetes képzettséget nem igényel. Előzetesen egyeztetett időpontban, egynapos az oktatás. A szükséges tananyagot biztosítom. A nap folyamán egy beavatás után a résztvevő képessé válik az életenergia használatára. A beavatás rezgésszint emelkedéssel jár együtt. Ezzel az energiával a továbbiakban segíteni tud másoknak és saját magának is.

szimbólumok

Reiki II

A képzés szervesen épül az I-esre, ezért elvégzése csak az I-es fokozat megszerzésétől lehetséges. Ebben az esetben is biztosítom a szükséges tananyagot. A nap folyamán itt is részesül beavatásba a résztvevő, ami tovább emeli a rezgésszintjét, valamint képessé teszi, az energia összetettebb felhasználására. A tanfolyam ára:

Mester

Reiki Mester

Ez a tanfolyam szintén szervesen épül a korábbiakra, ezért annak elvégzése csak az I-es és a II-es fokozatok elvégzésétől lehetséges. Ezzel a beavatással megkapjuk a lehetőséget, hogy mesterré váljunk. A Reiki független vallástól, származástól, társadalmi helyzettől. Vele eggyé válva csodálatosan segít abban, hogy elvégezzük feladatunkat itt a földön. Mondhatni finoman terelget az utunkon. Hiszek a szabad akaratban, és abban, hogy amikor megélünk egy helyzetet, abban a döntéseinket szabad akaratunk szerint hozzuk meg. Ám döntéseink lehetnek sokkal tudatosabbak.