energiafonat.hu

Kerülő utak

Kerülő utak

szerző: Varga Szilárd
cím: Kerülő utak

kiadó: Krea-Graf Kft.
oldalak száma: 176
ára: ingyenesen letölthető e-book

letöltések

A 2004-es, első nyomtatott kiadást követően cégünk második kiadásként, elektronikus formában is elérhetővé tette a könyvet, ami három formátumban, ingyenesen letölthető az oldalunkról. (.pdf, .epub, és .mobi) A könyv letöltését követően, magánszemélyek olvasási céllal felhasználhatják, vagy ingyenesen, elektronikus formátumát megtartva terjeszthetik. Minden egyéb felhasználást, hasznosítást a szerző saját részére fenntartja.

Kerülő utak ismertető

A második évezred vége felé járunk, Magyarországon. A rendszerváltást követő évtized sok tekintetben sajátságos helyzetet teremtett az úgynevezett keleti blokk országaiban. A megváltozott életfeltételekben és az átalakulóban lévő gazdasági folyamatokban külön színfoltot jelentett az eltérő okok miatt civillé váló kiképzett, volt rendőröknek a megjelenése az üzleti életben. A főhős is egy ilyen volt rendőr, aki civilként üzleti vállalkozásokba kezd. A történet során meglepő helyzetekben találja magát, aminek a megoldásához korábbi hivatása nyújt segítséget.

Ezt is nézd meg!

Ha felkeltette az érdeklődésed a Kerülő utak, akkor nézd meg A mágusok idejét is. Bár spirituális témájú a könyv, annak egy része a krimihez áll közelebb.