energiafonat.hu

Reiki Fénye Spirituális Egyház

A Reiki, tradicionális Japán energia gyógyászat. …Ha erről beszélünk meg kell említeni Mikao Usui mestert, aki a 19. századra már elfeledett tradíció gyökereit felkutatva, útjára bocsátotta a Reikit. Minden mai Reiki iskolának Usui mester az eredete. A szó jelentése, egyetemes életerő energia. A Reikinek mára több változata is van. Mint ahogy több szervezet is alakult, a tudás megőrzésére és átadására. A Reiki a szereteten és az életenergián keresztül vezet és tanít. Így ezen az úton haladva észrevétlenül is hívő, majd TUDÓ emberré válhatunk.

Reiki Fénye Egyház
Reiki Fénye Egyház

Reiki Fénye Vallási és Spirituális Egyház

2022-ben megalakult a Reiki Fénye Egyház. Bár a Reiki alap tanításai szerint nem kell hívő embernek lenni ahhoz, hogy az egyetemes életenergiát áramoltatni tudjuk, mégis mi, az egyház alapítói úgy gondoltuk, hogy a Reiki, eredendően tele van spiritualitással. Ezt jól tükrözi az is, hogy e tan alapítója a legendák szerint keresztény lelkész volt.

Életfa

Kezelés, vagyis Reiki energia adás

-Vagyis, az egészség érdekében végzett lelki és energetikai gyakorlat-

Reiki kezelés során, egyfajta (leginkább kézrátételes) energia átadás valósul meg. Időtartama változó. Átlagosan 20 perc és egy óra között váltakozhat. Nem foglalkozunk diagnózis felállításával. Erre mindenképpen orvos segítségét kell igénybe venni, és az orvosi kezeléseket sem helyettesíti a Reiki. Ám a diagnózis ismeretében hatékonyan tudjuk segíteni. …Ha úgy érzi, hogy ilyen segítségre van szüksége, keressen fel minket, várjuk szeretettel.

 

A Reiki Tanok átadása

Bár a Reikinek mára számtalan irányzata van, mindegyiknek az alapjait Usui mester tanításai képezik. Mi a Reiki Word szervezet és a Reiki Fénye Egyház tanításai alapján, az úgynevezett tradicionális reikit képviseljük. Ennek megfelelően az általunk átadott tudás egymásra épülő, fokozatosan bővülő ismereteket tartalmaz. Mivel egymásra épülnek ezért csak a meghatározott sorrendben végezhetők el. Nálunk Reiki I, Reiki II és Reiki Mester képzésre van lehetőség.

A Reiki Fénye Vallási és Spirituális Egyházról bővebben!