Könyveink

Lele és Lilla kalandjai a bűzös mocsárban


szerző: Varga Szilárd

cím: Lele és Lilla kalandjai a bűzös mocsárban

kiadó: Krea-Graf Kft.
oldalak száma: 144

ára: 2890 Ft

Fizetés utalással, vagy személyes átvétel esetén készpénzzel.

Vételi szándékát kérjük jelezze a kapcsolat menüpontban szereplő elérhetőségek valamelyikén, vagy kattintson a megrendelem gombra.

Megrendelem

Részlet a könyvből: Kristályfa 1. (Papa meséje). Ez a részlet önállóan is értelmezhető, nem szükséges hozzá az egész könyv ismerete. Kattintson hozzá az ízelítőre. Jó szórakozást!

A történet napjainkban játszódik és egy testvérpár kalandjait mutatja be. A gyerekek 6 és 8 évesek, mikor a nagyszülőknél nyaralnak Solymáron. A nyaralás közben a közeli mocsárban egy tündérvilágra lelnek, ami egy rövid ideig fogva tartja őket.
Azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik szeretik, ha a hagyományainkra és kultúránkra épül egy történet. A magyar mágia maga a tündérvilág, és ez a világ valaha ott volt minden gondolatunkban. Táltosaink, mágusaink, javasasszonyaink mind ebből a világból merítették tudásukat, bölcsességüket. Meséink nemcsak szórakoztattak, de tanítottak is minket. Észre sem vettük, úgy szívtuk magunkba a gondolatokat, amik aztán mint az elvetett magok szépen kisarjadtak.

A szerző