energiafonat.hu

Utazás előző életbe

Utazzunk előző életekbe!

Ez az egyedi önképző rendszer, Varga Szilárd: Az embertől Istenig című könyvére épül. A könyvben bemutatott gyakorlatok – az Energiafonat nevű szimbólum használatával – pedig egymásra épülve vezetnek el önmagunk megismeréséhez. Segítenek megismerni a múltat, megérteni a jelent, hogy szabadon formálhassuk a jövőt!

Neked szól!

Az embertől Istenig című könyvre épülő tanfolyam

Bár a könyv úgy készült, hogy megfelelő spirituális jártassággal rendelkező emberek akár önállóan is elsajátíthassák az abban szereplő gyakorlatokat, mégis felmerült már annak készítésekor az igény arra, hogy a könyv gyakorlatait egy felkészült vezető segítse elsajátítani. Ennek megfelelően képzésünk három részben vezet végig a könyvben meglelhető ismeretanyagon és gyakorlatokon. A három részre tagolt anyag egymásra épül, ezért a megismerés során praktikus betartani a kialakított sorrendet. Különösen azért, mert egyes elemeknél beavatásokra is sor kerül, ami szintén egymásra épülve vezet el a végső cél felé, hogy az érdeklődő a legvégén önállóan képes legyen utazni, akár előző életekbe is.

Energiafonat 1.

Alapozó – öntisztítás és védelem

20.000 Ft

Az első napon megvitatjuk azokat a fogalmakat, melyek segítik a gyakorlatok megértését. Ilyen fogalmak: az ember, a karma, a szabad akarat és az Isten. Ezt követően a nyolcküllős kerék szimbólum szakrális értelmezése következik. Majd olyan gyakorlatok, amik a szimbólum alkalmazásával képessé tesznek arra, hogy tudatosan áramoltassunk életenergiát, megtisztítsuk energiatestünket, vagy spirituális védelmet építsünk.

A tanfolyam időtartama 9:00 órától 16:00 óráig tart.

Energiafonat 2.

A szimbólum és az öngyógyítás

30.000 Ft

A második napon megismerkedünk az Energiafonat szimbólummal. Annak értelmezését követően olyan gyakorlatokat végzünk, amik segítenek fizikai, lelki és szellemi harmóniánk megteremtésében. A gyakorlatok elsődleges célja az önfejlesztés és a belső egyensúly kialakítása, ami elősegíti a fizikai egészségünk megtartását vagy elérését.

A tanfolyam időtartama 9:00 órától 16:00 óráig tart.

Energiafonat 3.

Az utazás

45.000 Ft

A harmadik napon értelmezzük, mit is jelent az „utazás előző életekbe”. Majd megismerjük az utazáshoz szükséges gyakorlatot és a harmadik nap lezárásaként „elutazunk” egy előző életbe. A három nap úgy épül fel, hogy egyre kevesebb elmélet és egyre több gyakorlat tölti ki az időnket!

A tanfolyam időtartama 9:00 órától 16:00 óráig tart.

Érdeklődöm

Érdeklődöm

First