Új könyv: Az Embertől Istenig

Új könyv: Az Embertől Istenig

Még ebben a hónapban megjelenik az új könyvem, aminek címe: Az embertől Istenig. A könyv nem regény és nem is szórakoztató irodalom. Olyan spirituális könyv, ami nemcsak filozófiai gondolatokat tartalmaz, hanem konkrét gyakorlatokat is. Gyakorlatokat, amik lépésről lépésre, egymásra épülve haladnak és vezetnek el a célhoz. A könyv megmutatja, hogyan utazhatunk előző életeinkbe!

spirituális könyv
Az Embertől Istenig

Az embertől Istenig ismertetője

Mindenkinek van hite. Kinek Istenben, kinek a tudományban, kinek önmagában. Az Én hitemet a tapasztalás és a logika formálta. Egy betegség késztetett arra, hogy új utat keressek. Ám a gyógyulás megtapasztalása során egyre több kérdés vetődött fel bennem. Vajon a természet törvényeiben Isten tükröződik vissza? Vajon az ember több mint a fizikai test? …És vajon a fizikai test önmagában képes lenne az evolúcióra? Hogyan segíthet egy szimbólum megérteni azt, amit addig fel sem foghattam? Gondolataimat azért vetettem papírra, hogy eredményeimmel segítsek az úton haladóknak.
A könyvben bemutatott gyakorlatok egymásra épülve vezetnek el önmagunk megismeréséhez. Segítenek megismerni a múltat, megérteni a jelent, hogy szabadon formálhassuk a jövőt!
Az Embertől Istenig

Nyitott szívvel és lélekkel

Volt alkalmam több spirituális irányzat ilyen utazásra vonatkozó gyakorlatait megtapasztalnom, és mindegyik alkalom feledhetetlen élményt nyújtott. Míg minden gyakorlat, amit megtapasztaltam egy segítő által vezetett szertartás volt, addig az általam leírtak leginkább abban különbözik ezektől, hogy itt az utazó egyben az utaztató is. Ezáltal képessé válhatunk ezt az élményt egymagunk megélni. Természetesen nyitott gondolkozás szükséges hozzá, mint a spiritualitáshoz általában.

Egyedül a könyvből, vagy segítséggel?

Bátorítom azokat a vállalkozó szellemű spiritualitásban jártas olvasókat, akik éreznek magukban elég ambíciót ahhoz, hogy akár egyedül is belevágjanak. Ám aki nem érzi eléggé biztosnak magát ebben a kérdésben, de mégis kíváncsi, kérem keressen bizalommal. Már készül a könyv anyagára épülő vezetett ismeret átadási program, ami hamarosan megtalálható lesz a weblapunkon is. Aki még soha nem vett részt semmilyen energiagyógyász képzésen, (mint például a Reiki) azoknak azt javaslom, inkább válasszák segítő igénybevételét a könyv (Az Embertől Istenig) gyakorlatainak elsajátításához.
 
„A szeretet az egyetlen lámpás, ami minden körülmények között megmutatja a helyes utat. A mágia az egyetlen tudomány, ami használja ezt a lámpást, hogy feltárja az igazságot.” Idézet a könyvből.
Varga Szilárd
 

Vélemény, hozzászólás?