energiafonat.hu

Reiki energia adás

A Reiki energia

A Reiki energia tulajdonképpen az életenergia, ami mindannyiunkat körül vesz. Az ember képes ennek az energiának a tudatos, koncentrált áramoltatására. Mivel az energia amit áramoltatunk maga az életenergia, ezért annak számtalan jótékony hatása van.

Az öt szirmú virág
Életenergia

Reiki Kezelés

Az előzőekben leírt folyamatot, a japán hagyományok szerint nevezhetjük kezelésnek, ám egy fontos dolgot meg kell említeni ezen kezelésekkel kapcsolatban. Nem az energia adó gyógyít, hanem az energia hatására az energiát befogadó gyógyítja saját magát. Ez a szervezet öngyógyító folyamata, ami a koncentrált életenergia hatására intenzívebben kezd működni.

Ezen kívül, szakrális értelemben a kezelést hívhatjuk még az egészség érdekében végzett lelki és energetikai gyakorlatnak, mert a fizikai tünetek, a lélek fájdalmait tükrözik. Ezért a fizikai gyógyulás akkor válik véglegessé és teljessé, ha a lelki gyógyulás is bekövetkezett.

A kezelés során, egyfajta (leginkább kézrátételes) energia átadás valósul meg. Időtartama változó. Átlagosan 20 perc és egy óra között váltakozhat. Nem foglalkozunk diagnózis felállításával. Erre mindenképpen orvos segítségét kell igénybe venni, és az orvosi kezeléseket sem helyettesíti a Reiki. Ám a diagnózis ismeretében hatékonyan tudjuk segíteni a felépülést. …Ha úgy érzi, hogy ilyen segítségre van szüksége, keressen fel minket, várjuk szeretettel.

világfa

Ki lehet Reiki energia adó?

Bárki, aki képes tudatosan áramoltatni az életenergiát. Ehhez szükséges elsajátítani a Reiki tanokat és megkapni a hozzá kapcsolódó beavatásokat. A tanok megismertetnek a szellemiséggel, ami a rendszer mögött van (ez által válunk tudatos alkalmazóvá), a beavatások pedig képessé tesznek az életenergia tudatos alkalmazására. Mivel a test, a lélek és a szellem valódi egysége és harmóniája eredményez csak igazi egészséget, ezért szükséges a tudás, a szellemiség és a képesség együttes megteremtése a Reiki alkalmazása során.

Reiki képzés

Milyen egyéb kezelésekkel működik együtt?

Bármilyen kezeléssel, gyakorlattal, aminek a szellemisége nem ellentétes a Reiki szellemiségével. A élet energia nem kérdez, nem bírál, nem vesz el. Nem kényszerít döntésre, vagy bármilyen általad nem kívánt cselekedetre. Feltölt és tiszteletben tartva a szabad akaratod, támogatja az élet funkcióit. Támogatja az életet!

Érdeklődöm

Érdeklődöm

First