energiafonat.hu

Reiki tanok átadása

Bár a Reikinek mára számtalan irányzata van, mindegyiknek az alapjait Usui mester tanításai képezik. Mi a Reiki Word szervezet és a Reiki Fénye Egyház tanításai alapján az úgynevezett tradicionális reikit képviseljük. Ennek megfelelően az általunk átadott tudás egymásra épülő, fokozatosan bővülő ismereteket tartalmaz. Mivel egymásra épülnek, ezért csak a meghatározott sorrendben végezhetők el. Nálunk Reiki I, Reiki II és Reiki Mester képzésre van lehetőség.

energia adás

 

Reiki tanok, az I-es fokozat

20.000 Ft

A tanfolyam egynapos intenzív kurzus, amelynek során a résztvevők megismerkednek a Reiki alapjaival és technikáival. Ezalatt a következő témákkal foglalkozunk: a Reiki története és alapelvei, az energiatest felépítése, az energia áramlásának javítása, a Reiki gyógyító hatásai, Reiki önmagunkon és másokon való alkalmazása.

A Reiki I-es szintű tanfolyam elvégzése után a résztvevők képesek lesznek az energia áramlásának javítására önmagukon és másokon keresztül.

A képzés egynapos, ami általában 09:00 órától 16:00 óráig tart.

 

Reiki tanok, a II-es fokozat

30.000 Ft

A tanfolyam egynapos intenzív kurzus, amely továbbfejleszti a Reiki I-es szintjén megszerzett ismereteket és technikákat. Ezalatt a következő témákkal foglalkozunk: a Reiki szimbólumok megismerése, a Reiki távkezelés, az érzelmi blokkok feloldása, az önismeret elmélyítése.

A Reiki 2-es szintű tanfolyam elvégzése után a résztvevők még hatékonyabbak lesznek az energia kezelésében, továbbá képessé válnak a távkezelésre és az érzelmi blokkok feloldására.

A képzés egy napos, ami általában 09:00 órától 16:00 óráig tart.

 

A Reiki mint önfejlesztő eszköz

 

A Reiki Mester fokozat

45.000 Ft

A tanfolyam egynapos intenzív kurzus, amely továbbfejleszti a Reiki I-es és Reiki II-es szintjén megszerzett ismereteket és technikákat. A Reiki Mester fokozat megszerzése után a résztvevők képesek lesznek saját képességeik felerősítésére. Ezalatt a következő témákkal foglalkozunk: a Reiki Mester szimbólum, a Reiki Mester beavatás, az önismeret további fejlesztése. A Reiki Mester fokozat megszerzése után a résztvevők elmélyült tudással rendelkeznek a Reiki működéséről és hatékonyságáról, továbbá fejlesztik tudásukat a meditáció és a spirituális fejlődés terén.

A képzés egynapos, ami általában 09:00 órától 16:00 óráig tart.

Érdeklődöm

Érdeklődöm

First