Hamarosan: Tegyünk ismertté egy könyvet!

Hamarosan: Tegyünk ismertté egy könyvet!

A Magyarországon kialakult könyvkiadói és forgalmazói rendszer nem különösen támogatja a kezdő, vagy kevéssé ismert írókat. Ennek a kezdeményezésnek az a célja, hogy fizetett hirdetés igénybevétele nélkül tegyünk ismertté egy könyvet, a közösség erejét kihasználva. A kezdeményezés sikere lehetőséget kínálhat más, hasonló cipőben járó íróknak is az érvényesülésre. Lehetőséget arra, hogy az egyre terjedő magánkiadású, vagy szerzői finanszírozású könyvek is figyelmet kapjanak és ne tűnjenek el a multik könyváradatában.

tegyünk ismertté egy könyvet
kapcsolódó cikk

A program és annak két fontos eleme

A tegyünk ismertté egy könyvet program tulajdonképpen arról szól, hogy egy hónapon keresztül kiemelten foglalkozunk egy könyvvel.

Az első fontos elem: A könyvnek készítünk egy ismertető oldalt, és minden héten írunk, és/vagy kiemelünk egy cikket, ami a könyvvel kapcsolatos. (Ez négy-öt cikket jelent havonta.) A könyvvel kapcsolatos tartalmak és az adott könyv ismertetője a legtöbb esetben a szerző/kiadó saját honlapján kerül elhelyezésre. A cikkek pedig a kreagraf.hu (energiafonat.hu) oldalon jelennek meg.

A program következő eleme: már a közösségi média felületeit veszi igénybe. Az energiafonat facebook oldalon keresztül posztoljuk a megjelent cikkeket.

hogyan tegyünk ismertté egy könyvet
Hogyan tegyünk ismertté egy könyvet?

Hogyan tudod támogatni a kezdeményezést, és a könyvet?

Aki támogatni kívánja az adott könyvet, vagy ezt a kezdeményezést, azt arra kérjük, hogy az energiafonat facebook oldal követésével és a programban megjelenő cikkek posztjának megosztásával segítsen!

Aki hajlandó ennél is többet tenni az ügyért, az a megosztáson kívül az alábbi linkeken/felületeken méltassa a kiválasztott könyvet! Ezek a felületek: a moly.hu, az árukereső, terjesztői felületek vagy a szerző saját oldala. Ezek a linkek a könyvek ismertető oldalán is fel lesznek tüntetve.

…És, ha hajlandó valaki még ennél is többet tenni az ügy érdekében, akkor írjon a kiválasztott könyvről a saját felületein. Legyen ez a saját blog oldala, facebook oldala, vagy bármely egyéb közösségi felület, amin jelen van.

Tegyünk ismertté egy könyvet!
Tegyünk ismertté egy könyvet!

Mikor indul a tegyünk ismertté program?

A tegyünk ismertté egy könyvet program október első felében indul. Aki már addig is szeretne valamit tenni, az csatlakozzon az energiafonat facebook oldalra! Aki követi az oldalt, az biztosan értesül az indulásról.

Kedvezmény a tegyünk ismertté program résztvevőinek

Természetesen a könyvet megvásárolhatja a programban résztvevő kiadónál vagy terjesztőnél. Amennyiben azt az aktuális kedvezményeknél is olcsóbban szeretné megtenni, akkor a vásárlás során azt a „TegyükIsmertté” kupon felhasználásával megteheti. Ebben az esetben minimálisan 10 % kedvezményt kap a könyv árából.

ajándék
kedvezmény ajándékba

Egyéb feltételek

Figyelem: A „TegyükIsmertté” kedvezmény az egyéb akciós árból is érvényesíthető. Ez a kedvezmény kizárólag a programban résztvevő könyvre és kiadóra vagy terjesztőre vonatkozik. A program során nem használunk fizetett hirdetést, de a könyv terjesztője, kiadója ilyen hirdetéssel kapcsolódhat a programhoz, amennyiben nem sérti annak eszmeiségét. Nem kérünk és nem fogadunk el anyagi ellenszolgáltatást vagy támogatást a program működtetésére sem más cégektől, sem a könyv kiadójától, vagy szerzőjétől. A programmal kapcsolatos kérdések esetén a Krea-Graf Kft. és a Smaragd kiadó áll rendelkezésükre.

Vélemény, hozzászólás?