Programok

Ebben a menüpontban igyekszünk olyan dolgokat megjeleníteni, amik szervesen kapcsolódnak hozzánk. Olyan előadásokat, programokat, amelyeket mi szervezünk. Ezeken a felületeken nem jelenítünk meg fizetett reklámokat és nem is írunk végeláthatatlan blogot.

Beszélgetések egy-egy témáról kötetlen formában.  A beszélgetés során egy előre meghatározott témára koncentrálunk, mint például “Az Ember”, “A döntés”, “A harag”, “A gondolat születése”. Az összejövetelt egy narrátor vezeti ugyan, de nem az ő véleménye, szándéka mentén halad a beszélgetés. A beszélgetések során nem a filozófiai, spirituális, vagy tudományos megközelítés “oktatói” előadása a cél, hanem a saját gondolatok felébresztése. Az igazsághoz sok út vezet, még akkor is, ha annak csak egy arca van.

A mindennapokból kimozdulva új energiákkal töltödhetünk fel egy kirándulás során. Különösen, ha olyan helyre megyünk, ahol a természet energiái megsokszorozódnak. Céltudatos vezetővel olyan mértékű feltöltődést érhetünk el, ami találomra nehéz lehet. Ezen kívül a kirándulás kötetlen formája alkalmas az elménk játékos inspirálására is.

Kultúránk, hagyományaink és mindennapi életünk között a legkézenfekvőbb kapcsolat szertartásaink során keletkezik. Őseink “Szert” ültek, ami hozzásegítette őket ahhoz, hogy a mindennapok feladatai után emelkedjen a lélek és új energiákkal töltődjenek.