Tanfolyam

Reiki tanfolyamaink a Reiki World Magyarország szervezetén belüli Reiki I, Reiki II és Reiki Mester képzések. A tanfolyamok egymásra épülnek, ezért csak ebben a sorrendben végezhetőek el. Kis létszámú csoportokat szervezünk, maximum 6 főig. Ennél a létszámnál mindegyik képzés egy napos. Általában 9.00 órától 16.00 óráig tart, amitől előre egyeztetve lehetőség van eltérni. Igény szerint egyedi oktatásra is van lehetőség.


Reiki I

A Reiki I-es képzés semmilyen előzetes képzettséget nem igényel. Az egynapos az oktatás előre egyeztetett időpontban történik. A szükséges tananyagot biztosítjuk. A nap folyamán egy beavatás után a résztvevő képessé válik a Reiki energia használatára. A beavatás rezgésszint emelkedéssel jár együtt, ami hatással van a beavatottra. Ezen kívül összeköti a Reiki energiával. Ezzel az energiával a továbbiakban segíteni tud másoknak és saját magának is.

Az egynapos képzés ára 12.000 Ft


Reiki II

A Reiki II-es képzés szervesen épül az I-esre, ezért elvégzése csak az I-es fokozat megszerzésétől lehetséges. Ebben az esetben is biztosítjuk a szükséges tananyagot. Az oktatási nap részét képezi a beavatás, ami tovább emeli a hallgató rezgésszintjét, valamint képessé teszi a Reiki energia összetettebb felhasználására.

Az egynapos képzés ára 16.000 Ft


Reiki Mester

Ez a tanfolyam szintén szervesen épül a korábbiakra, ezért annak elvégzése csak az I-es és a II-es fokozatok megszerzése után lehetséges. A mesteri beavatással megkapjuk a lehetőséget, hogy mesterré is váljunk. A Reiki független vallástól, származástól, társadalmi helyzettől. Vele eggyé válva csodálatosan segít abban, hogy elvégezzük feladatunkat. Mondhatni finoman terelget az utunkon. Hiszek a szabad akaratban, és abban, hogy amikor megélünk egy helyzetet, abban a döntéseinket szabad akaratunk szerint hozzuk meg. A Reiki nem irányít minket, de segít abban, hogy ez az utazás, amit úgy hívunk élet, tudatosabb legyen.

Az egynapos képzés ára 44.500 Ft