energiafonat.hu

Tegyünk ismertté egy könyvet

T.I.E.K.

A Magyarországon kialakult könyvkiadói és forgalmazói rendszer nem különösen támogatja a kezdő, vagy kevéssé ismert írókat. Ennek a kezdeményezésnek az a célja, hogy fizetett hirdetés igénybevétele nélkül tegyünk ismerté egy könyvet, a közösség erejét kihasználva. A kezdeményezés sikere lehetőséget kínálhat más, hasonló cipőben járó íróknak is az érvényesülésre. Lehetőséget arra, hogy az egyre terjedő magánkiadású, vagy szerzői finanszírozású könyvek is figyelmet kapjanak és ne tűnjenek el a multik könyváradatában.

kapcsolódó cikk

A program és annak két fontos eleme

A tegyünk ismertté egy könyvet program tulajdonképpen arról szól, hogy egy hónapon keresztül kiemelten foglalkozunk egy könyvvel.

Az első fontos elem: A könyvnek készítünk egy ismertető oldalt, és minden héten írunk, és/vagy kiemelünk egy cikket, ami a könyvvel kapcsolatos. (Ez négy-öt cikket jelent havonta.) A könyvvel kapcsolatos tartalmak és az adott könyv ismertetője a legtöbb esetben a szerző/kiadó saját honlapján kerül elhelyezésre. A cikkek pedig a kreagraf.hu (energiafonat.hu) oldalon jelennek meg.

A program következő eleme: már a közösségi média felületeit veszi igénybe. Az energiafonat facebook oldalon keresztül posztoljuk a megjelent cikkeket.

Tegyünk Ismertté egy könyvet!

Hogyan tudod támogatni a kezdeményezést és a könyvet?

Aki támogatni kívánja az adott könyvet, vagy ezt a kezdeményezést, azt arra kérjük, hogy az energiafonat facebook oldal követésével és a programban megjelenő cikkek posztjának megosztásával segítsen!

Aki hajlandó ennél is többet tenni az ügyért, az a megosztáson kívül az alábbi linkeken/felületeken méltassa a kiválasztott könyvet! Ezek a felületek: a moly.hu, az árukereső, terjesztői felületek vagy a szerző saját oldala. Ezek a linkek a könyvek ismertető oldalán is fel vannak/lesznek tüntetve.

…És, ha hajlandó valaki még ennél is többet tenni az ügy érdekében, akkor írjon a kiválasztott könyvről a saját felületein. Legyen ez a saját blog oldala, facebook oldala, vagy bármely egyéb közösségi felület, amin jelen van.

Kedvezmény a tegyünk ismertté program résztvevőinek

Természetesen a könyvet megvásárolhatja a programban résztvevő kiadónál vagy terjesztőnél. Amennyiben azt az aktuális kedvezményeknél is olcsóbban szeretné megtenni, akkor a vásárlás során azt a „TegyükIsmertté” kupon felhasználásával megteheti. Ebben az esetben minimálisan 10 % kedvezményt kap a könyv árából. A kuponok a programhoz tartozó cikkekben lesznek majd megtalálhatók.

ajándék
kedvezmény ajándékba

Egyéb feltételek

Figyelem: A „TegyükIsmertté” kedvezmény az egyéb akciós árból is érvényesíthető. Ez a kedvezmény kizárólag a programban résztvevő könyvre és kiadóra vagy terjesztőre vonatkozik. A program során nem használunk fizetett hirdetést, de a könyv terjesztője, kiadója ilyen hirdetéssel kapcsolódhat a programhoz, amennyiben nem sérti annak eszmeiségét. Nem kérünk és nem fogadunk el anyagi ellenszolgáltatást vagy támogatást a program működtetésére sem más cégektől, sem a könyv kiadójától, vagy szerzőjétől.